Menu Close Menu
۶۰ درصد ماهی قزل آلا در مشگین شهر تولید می شود؛

برگزاری جشنواره های آبزیان، روشی برای افزایش سرانه مصرف آبزیان

برگزاری جشنواره های آبزیان، روشی برای افزایش سرانه مصرف آبزیان

آزنا آنلاین- شهرستان مشگین شهر با تولید ۶۰ درصدماهی قزل آلا،پتانسیل های بسیاری برای افزایش سرانه آبزیان ایفا می کند. مدیرکل شیلات استان در جشنواره بزرگ طبخ آبزیان که در شهرستان مشگین شهرستان برگزار شد، گفت: مشگین شهر با تولید ۶۰ درصدقزل آلا، دارای پتانسیل های بسیار دیگری چون وجود اولین واحد تکثیر ماهیان سردآبی، تولید۷ میلیون تخم چشم زده درسال، استحصال خاويار و اتمام و بهره برداری از اولین کارخانه فرآواروی در شهر رضی را داراست. اله بخش با اعلام آنکه امروزه شیلات سکان دار امنیت غذایی کشور است، افزود:۶۰ درصد سهم تامین پروتئین مصرفی مردم از آبزیان خواهدبودو در این راستا بایستی برنامه ریزی های لازم را داشته باشیم. وی ادامه داد: با توجه به نیاز آبی محصولات کشاورزی و سایر پرو تئین ها، از آنجائیکه برای تولید یک کیلو گرم گوشت گوساله نیاز به ۹ هزار لیتر آب است،اما برای تولید یک کیلوگرم ماهی ۴۰۰ لیتر آب نیاز است، بنابراین بهروری در حوزه شیلات صددرصد است. اله بخش با تاکید بر استقرار دستگاه های مکانیزه برای افزایش تولید،تصریح کرد: اخیرا رئيس جمهور ۵ دستور در خصوص توسعه صنعت شیلات متذکر شده است که تلاش برای فرهنگ سازی آبزیان و استفاده از شیوه های نوین آبزیان ضرورت دارد. وی ادامه داد: سرانه مصرف آبزیان در کشور ۱۴ کیلوگرم و سرانه جهانی ۲۰ کیلوگرم برآورد شده است،درحالی که سرانه مصرف دراستان اردبیل ۱۱ و نیم کیلوگرم است . اله بخش تاکید کرد:برگزاری جشنواره های آبزیان، ایجاد بازارهای آبزیان ،کنترل قیمت و عرضه ماهی های ارزان قیمت، تنوع محصولات آبزی بطور قطع ،سرانه مصرف را افزایش خواهد داد. وی در خصوص نتایج جشنواره طبخ آبزیان، گفت: غذاهایی که به مسابقات راه یافته بودند بر اساس تنوع، طعم، مزه و تزئین و سایر آیتم‌های بهداشتی، گرم نگهداشتن طبخ ماهیان توسط شرکت کنندگان سنجیده شد در نهایت با نظر داوران نفرات برتر مشخص شدند.

اشتراک گذاری
ثبت دیدگـاه
Captcha
دیدگاه های کاربران